2 Mart 2010 Salı

bir kez daha Redd ile

Redd konseri denilince ilk aklıma gelen, güzel dostlar ile bir araya gelmek oluyor artık. Bu tip konser organizasyonları, Redd' i canlı dinlemenin ötesinde bir yer taşıyor son 1 yıldır benim için. Elbette, Redd sayesinde yeni insanlar ile tanışmanın getirdiği bir gelişme bu.

Önceleri sadece iki kişi gidip dinlediğimiz Redd, zaman içinde bize taptaze, sıcacık ve güzel dostluklar kazandırdı; zannediyorum ki bundan sonra da kazandırmaya devam edecek. İşte 27 Şubat 2010 Resimli Bar Konseri de bu güzel dostlukları sonuna kadar yaşadığımız gecelerden birisiydi. Önceleri sadece göz aşinalığı ile bildiğimiz kişiler, artık yaşamımızın birer parçası oldular. Bundan çok memnunuz. Herkes adına konuşuyorum belki ama aldığım elektrik sayesinde bunu gönül rahatlığı ile yazıyorum. Her zaman, her Redd konserinde, ön saflarda yerini alan büyük bir kalabalığa dönüşmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadık,yaşıyoruz, yaşayacağız.

Herşeye rağmen, böyle bir gecede bizlerin yeniden bir araya gelmesini sağlayan ve tüm yorgunluklarına rağmen gülen gözleri ile esip geçen Redd' e sonsuz teşekkürler. Onlar için uzun ve yorucu geçen bir turnenin ardından bu konser bizlere inanın 3-5 saniyeden farksız geldi. Zaman su gibi akıp gitti.

En kısa zamanda yeniden Bursa' da olmalarını dört gözle bekleyeceğiz.

Hiç yorum yok: